mix

Не си патриот-спермата ти е некачествена.

Posted on: 06.08.2009

Преди няколко дни, под егидата на парламента на Москва се проведе „кръгла маса“ на тема : „Патриотично възпитание на гражданите в областта на възраст до 30 години“. Като правило на такива обсъждания, винаги има изказвания които звучат екзотично. Оказва се, че отсъствието на патриотизъм в жителите на областта води до „нарушение в тях на сперматогенеза“.

Ето как това го обяснява, изказалият се доктор на медицински науки и кандидат на философските : Стреса е главната причина за намаление на населението. Той се предизвиква от разочарование, отсъствие на патриотични идеали, безизходност. Тези психологически състояния влияят на сперматогенеза. През 1996 година в един милилитър сперма на московския мъж имаше 80 млн. сперматозоиди, а сега – само 10 милиона. Програмата за патриотично възпитание ще върне смисъла на живота. Младежите ще тръгнат на походи, палатки, почивка около огъня, китара, военни игри, любов към националното знаме и химна – и концентрацията на сперматозоидите ще тръгне нагоре. 🙂 – усмивката е от мен.

Имам чувството, че той чете някакъв доклад предназначен за други цели, като е махнал някои думички и на тяхно място е поставил „патриотизъм“. А откъде идва разочарованието и чувството за безизходност ? Туй водката в големи количества, види ли сперматозоид го трепе на място. Трепи и патриотизма или го модифицира в национализъм.

Advertisements
Етикети:

2 Коментари to "Не си патриот-спермата ти е некачествена."

Руското мислене винаги ми е било мъгла

Под вола теле търсят някои…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: