mix

След смъртта на Майкъл Джексън

Posted on: 27.06.2009

Майкъл Джексън

В близко време ще бъде разсекретен архива на неиздадените песни на Майкъл Джексън, починал в Лос-Анджелис в ноща на 26 юли. За това, както пише Times , е разказал един от биографите на поп-звездата, Ian Halperin.
По неговите думи, в каталога се съдържат повече от сто композиции, които певеца е записал специално за своите деца – 12 годишния Принс Майкъл-младши, 11 годишната Перис Майкъл Кетрин и 7 годишния Принс Майкъл ІІ. Вече беше съобщено, че с възпитанието на децата ще се заеме бабата, майката на Джексън Катрин.
По думите на Halperin, малко преди смъртта си певецът е разказал за тези песни и заявил, че искал да ги остави на своите деца като своеобразно творческо наследство. Биографът подчертава, че в близките си планове Джексън е нямал намерение да издава „секретните“ песни.
Както се съобщаваше по рано, след смъртта си певецът е оставил големи дългове. По някои данни, става дума за суми превишаващи 500 милиона долара. Продажбите на албумите на Маъкъл Джексън нараснаха няколко пъти след внезапната му смърт и заеха първите места в класациите по продажби.
По данни на Billboard, в първата десетка на американския онлайн магазин iTunes се нареждат шест диска на Майкъл Джексън. На първо място е двойни диск от най-добрите хитове на певеца „The Essential Michael Jackson“. На второ място заема албума „Thriller“ от 1982 година . В тройката е албума „Off The Wall“ от 1979 година. Още две издания на избрани песни на Майкъл „Number Ones“ и „The Ultimate Collection“ заемат съответно четвърто и десето място. Освен това, на шесто място е хита „Thriller“- преиздание в чест на 25 годишнината на диска.
Видео композициите на Джаксън заемат 8 от десетте позиции, като на първо място е 13 минутното видео на „Triller”
Преди малко прочетох, че всички СД-та с песни и видео на Майкъл Джексън и на Jackson 5 в Amazon.com са били разпродадени днес.
Днес след аутопсия, тялото на Майкъл Джексън е било предадено на неговите близки. Не се съобщава за деня на погребението.

Аутопсията е потвърдила, че смърта не е насилствена. Токсилогическите резултати ше бъдат готови след 6-8 седмици. Близките на певеца искат втора, независима аутопсия и експертиза.

Конгреса на САЩ почете с едноминутно мълчание паметта на певеца.

Уго Чавес в неговото телевизионно предаване „Ало, президент“ е разкритикувал западните средства за масова информация и по специална CNN, че отделят голямо внимание на смъртта на певеца, вместо обстойно да разгледат политическата криза в Хондурас.

Advertisements

2 Коментари to "След смъртта на Майкъл Джексън"

Не мина много време и чакалите се нахвърлиха да правят печалби, а? Сега ще напишат няколко песни, ще ги подредят в един диск, и ето ти още печалби. Другото, което ме учудва, са дълговете на Майкъл Джексън. Е, каква излезе тая? Велик, гениален и т.н. гпупости, а са го оставили да умре беден…Създадоха го, измислиха му живот, оперираха го и накрая го убиха… дори от смъртта му правят пачки.

Абсолютно си прав!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: