mix

Комунистически първомайски поздравления.

Posted on: 08.05.2009

 

От време на време, обичам да хвърлям по едно око на сайта на комунистите от Ленинград и Ленинградска област. Всяко посещение ме кара да се смея на глас от лексиката му от 40-те и 50-те години на миналия век.

Вчера попаднах на едно първомайско поздравление към хората на труда и безработните. Ето някои откъси от това поздравление:

Прояви солидарност към брата си по класа, и сам ще почувстваш силното рамо на работника, якото бедро на колхозничката и топлата длан на октомврийчето.

Ако до твоя дом разгонват митинг на опозицията, и страж с палка гони куция ветеран или дългокос анархист – пусни в апартамента въстаниците и ги напои с чай без захар. А на стража не му отваряй вратата, като чели си глух по рождение.

Ако ти, угнетен пролетарий, видиш на бюрото на шефа списък за уволняване, изяж страшната хартийка и анонимно позвъни в офиса му от името на ЧеКа, изплаши го и той ще забрави всичко.

Ако при съседа е дошъл андроид – пристав да изключи тока и газта за неплатени сметки, а ти имаш красива гръд – излез, сестричке – труженичке, на площадката. Пратеника на монополиста с зяпнала уста ще гледа на късичкия ти пеньоар и чашата с портвайн, и веднага ще се подпише, че спрял тока и газта на лумпения безработен. И да се маха!

И, разбира се, другари, да не забравим за святата интернационална солидарност. Американците, тези звездо – раирани змии, да ги остави да се лутат загубени по питерските улици, след като не признават Куба. На надменните естонци в кафенетата на Талин не давайте бакшиш, докато притесняват рускоезичното малцинство. На негъра от непокорената Зимбабве, мръзнещ на Невски проспект очаквайки тролейбус, дарете го с закуска, цигари и вълнени чорапи

Купувайте белоруски хладилници, а на южнокорейските тайно напишете с флоумастер „ Пукни, кървав Чон Ду Хван!“ Три букви на корейски.

Целият тект на поздравленията може да прочетете тук:http://kplo.ru/content/view/861/5/ 

 

 

 

 

 

Advertisements

3 Коментари to "Комунистически първомайски поздравления."

о боже!

сигурен ли си, че този сайт не е някакъв бъзик, с който някакви хора се ебават с комунизма и анархистите?

Не е бъзик 🙂

Ако щракнеш на връзката към стария сайт, можеш да видиш и автора на поздравленията.

Много сексуални елементи, брей! Якото бедро на колхозничката, труженичката с красива гръд и къс пеньоар…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: