mix

Южен Парк-ХІІІ сезон.

Posted on: 14.03.2009

picture-2223

На американския кабелен канал Comedy Central стартира 13 сезон на знаменитият мултипликационен сериал „Южен парк“.

В първият епизод, с заглавие „Пръстена“ / 13/1 /, един от главните герои на сериала – Кени Маккормик – решава да заведе своята нова приятелка, ползваща се с лоша слава в училището, на концерт на групата „Jonas Brothers”, тъй като това, по негово мнение, може да доведе техните отношения до ново ниво.

Работата, обаче, не достига до плътски утехи. Групата, действаща в рамките на корпоративната програма на Walt Disney, пропагандира отказ от сексуален живот до брака, и приятелката на Кени получава от тях пръстен на благочестието.

Приятелите на Кени, които не могат да наблюдават безучастно неговите страдания, решават да докажат, че групата „ Jonas Brothers “ и техния шеф Мики Маус пропагандират лъжливи ценности.

Пръстена „ може да се види в два варианта-цензуриран и не цензуриран на сайта на South Park Studios- http://www.southparkstudios.com/

Тук можете да видите и всички сезони включително и филма 12/12 наречен „ Какво се случи вчера…. Филма беше прожектиран на 5 ноември 2008 година, когато се честваше победата на Обама. Двамата, Маккейн и Обама са представени като аферисти които крадат диаманти, нещо като приятели на Оушън.

Advertisements

4 Коментари to "Южен Парк-ХІІІ сезон."

Хм, Канев, ти гледал ли си South Park?:)

Да, около десетина филмчета. Защо? Не ги одобряваш?

Не, забавни са повечето. Просто не мисля, че им попадаш в таргет групата.

Има си хас да съм в таргет групата. Тъй като имам внуци и внучки – четири броя в диапазона от 17 до 2.5 години, ме интерисуват и техните проблеми и кой как ги интерпретира.
Честно казано, човек на моята възраст не е обект на никаква target grupe, ако не броим презизборните вълнения на партиите 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: