mix

И Лари Флинт търси финансова помощ…

Posted on: 08.01.2009

picture85341

Създателят и главният редактор на порно списанието Hustler Лари Флинт заедно с автора на еротичното шоу Girls Gone Wild Джо Франсис поискаха от правителството на САЩ финансова помощ в размер на 5 милиарда долара.

Флинт и Франсис твърдят, че заради финансовия кризис хората загубиха интерес към тяхната продукция, и правителствените пари ще им помогнат „да възстановят сексуалния апетит на Америка“. „Конгреса на САЩ, изглежда, е готов да поддържа главните отрасли на американската индустрия, и ние считаме, че заслужаваме същото отношение“. „ С всичките тези икономически неволи и от това, че хората губят така много пари, за секса почти никой не мисли“. „ В мащабите на нацията това е много нездрава тенденция. Без автомобил американецът може да преживее, но без секса- не“

Джо Франсис отлежава затворническия си срок с обвинение за организиране на бизнес в областта на проституцията. Лари Флинт, известен с това, че беше прототип на филма „ Народът против Лари Флинт“ на Милош Форман, балотира се за поста губернатор на Калифорния, а през 2008 засне порно филм с актриса, приличаща на Сара Пейлин / виж линка към списанието/.

PR акции 🙂 

Advertisements
Етикети: ,

1 Response to "И Лари Флинт търси финансова помощ…"

хихи, прочетох го и аз това – типично за Флинт 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: