mix

Мемоарите на принцеса Лея.

Posted on: 27.12.2008

picture8567Снимка 1977 г.

Books Carrie FisherСнимка 2007 г.

 

В САЩ излязоха мемоарите на актрисата Кери Фишер, изиграла ролята на принцеса Лея в оригиналната трилогия „Междузвездни войни“. Както съобщава АР, в книгата с заглавие „Wishful Drinking“, актрисата разказва за снимките си в филмите на Лукас и за своя живот след излизането на филма „Завръщането на джедая“.

Фишер твърди, че много се е страхувала да не загуби ролята си на Лея и била готова да изпълни всяко разпореждане Лукас като отговаряла „ Както наредите, господарю“

Тя също признава, че след приключване на работата в „Междузвездни войни“ тя се е пристрастила към алкохола и наркотиците, и че тази пагубна зависимост е съпровождала в течение на 20 години и не веднаж я прави пациентка на възстановителни центрове.

Да, на мен ми се е случвало да бъда в много такива места. Там не е толкова лошо. Можеш, даже, да срещнеш хора, които са много интересни“,-счита актрисата. Последен път в такава клиника е била преди повече от година, но кога точно тя не може да си спомни.“ Сега, паметта ми не е наред. Трябва да си водя дневник, за да спомня по-късно много неща“, -признава актрисата.

Първата серия на оригиналната трилогия „Междузвездни войни“ излиза през 1977 година и досега се счита за най-касовия филм

 

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: