mix

Как да общуваме с момичета.

Posted on: 08.12.2008

new0c Алек на раздумка.

 

Деветгодишният американец Алек Гривен е написал книгата с заглавие „Как да общуваме с момичета“. Ръкописът на ръководството се е продавало на училищния базар на книгата, но издателството Harper Collins скоро взема решение да издаде книгата на Алек.

Алек, който е ученик в четвърти клас, пише в своето ръководство за това, как правилно да общуваме с момичетата: момчетата, желаещи да установят сериозни отношения, трябва да бъдат приветливи, внимателни и да умеят да правят комплименти. Освен това автора отбелязва, че по време на разговорите с момичетата не трябва да се хвалим и да изглеждаме нещастни. Друг съвет към момчетата, в книгата от 46 страници, е да да бъдат вчесани и добре облечени.

Алек съветва, че болшинството момчета трябва да имат постоянна приятелка. Той отбелязва, че красивите момичета леко се забелязват- те са винаги добре облечени, носят обици и украшения. Има и предупреждение към читателите, че болшинството красиви момичета са доста хладни по време на общуване с момчетата.

Своето решение да напише „Как да общуваме с момичета“ обяснява, че често вижда, как негови връстници не могат да намерят общ език с представителките на противоположния пол. Споделя, че не се се среща с никое момиче, тъй като счита, че е твърде малък за това. Според него, срещите са за възрастни хора-навършилите 15-16 години.

Алек споделя, че неотдавна е приключил работата над детската си книга за уотъргейтския скандал и мечтае да стане писател, когато порасне. Писателската си дейност иска да съчетае с археология и палеонтология.

Повече можете да прочетете тук, включително и видео.

Advertisements

1 Response to "Как да общуваме с момичета."

Интересно дали следващата му книща ще е на тема „сексулано“ общуване?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: