mix

Нова изненада на избори в САЩ.

Posted on: 11.11.2008

picture548 Това е  снимка на Stu Rasmussen от личния му сайт. Тук ще прочетете кратката и ясната му програма за развитието на малките градове.

 

Жителите на Силвъртон, неголямо градче в щата Орегон, избраха за кмет транссексуал. 60 годишният Stu Rasmussen, преди тези избори, е имал два мандата на кмет, но външно не се отличавал от обикновенните мъже.

Rasmussen, който ще стане първия в страната кмет-транссексуал, се балотирал на изборите след като му сложили гръдни имплантанти и се явявал пред избирателите облечен в рокля и обувки с високи токове. По думите на новоизбрания кмет, който активно участвал в градската политика повече от 20 години, той успял “ да се защити от шантажа “, тъй като повече не криел своите наклонности.

Rasmussen бил подкрепен от 1988 избиратели, а за неговия опонент, действащия кмет Ken Hector-1512. В хода на кампанията кандидатите са обсъждали състоянието на градската администрация, а не облика на Rasmusen, съобщава АР.

Не може да се разбере, може ли Rasmuussen да се нарече транссексуал, тъй като по неговите собствени думи, той е “хетеросексуален мъж, който изглежда като жена”. Особенна радост по повод избора на гражданите е изразила Victoria Sage, гражданската съпруга на политика, с която той живее вече 35 години.

Advertisements

2 Коментари to "Нова изненада на избори в САЩ."

Човекът е хетеросексуален травестит, толкова ли е сложно…

Мая, да си призная не съм специалист в тази област. 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: