mix

„Dear Mr.Obama“

Posted on: 01.11.2008

 

Любителски видио клип в подръжка на кандидата за президент на САЩ на Републиканската партия Джон Маккейн стана хит в You Tube. Снощи, 31 октомври вечерта, двуминутния клип “Dear Mr. Obama” беше видян от 11.6 млн. човека. Сюжета на клипа е много прост: човек в граждански дрехи се обръща към Барак Обама с кратка реч за Ирак. Той обвинява кандидата на демократите, че той не разбира основните принципи на американския народ. Обама не веднаж беше нарекъл войната в Ирак грешка, и обеща в случай, че спечели изборите да издаде заповед за изтегляне на американските войски от Ирак на следващия ден след инаугурацията.

Човекът, говорещ на “скъпия мистър Обама” , обяснява, че загиналите в иракската война войници са дали своя живот за свободата. Джон Маккейн, който служил по време на войната във Виетнам, разбира това. Именно затова героя на клипа ще гласува за Маккейн. След завършване на речта, човекът си тръгва, и зрителите виждат, че вместо ляв крак той има протеза.

Американците са царе на PR-а.

PS. Тази сутрин броя на посетилите сайта вече беше 12.055 млн.души

Advertisements

8 Коментари to "„Dear Mr.Obama“"

Особено на евтиния PR наистина са царе… дори има и отговор на видеото, в подкрепа на Обама, който се казва „Dear Mr McCain“ и в него говори пак ветеран от Ирак, но с протеза на дясната ръка…

maka, ако има нещо с което ме е впечетлил този клип, това е масовото му посещение. Клипа с речта на Обама през март 2008 година, а това е негов рекорд, има 4 млн. посещения.

Ами нали трябва да си вярват, че е имало смисъл всичките тези момчета и момичета да си отидат. По-добре да казват на родителите им, че децата им са умрели в борба за свобода (чия?) отколкото, че са загинали за тоя дето духа (и точи петрол).

При встрече с достойным человеком думай о том, как сравняться с ним. Встречаясь с низким человеком, присматривайся к самому себе и сам себя суди.

Богатство ассоциаций не всегда свидетельствует о богатстве воображения

Спасибо непомерное за предоставленную сообщение. Дух рад разместить ее у себя на дневнике. Если Вы не против, то я так и совершу.Если жрать какие-то проблеммы со копирайтом, постучитесь на мой дневник,я целое исправлю. Так же прибавил Ваш служба на соцзакладки. Вообщем если что обращайтесь, – ввек выслушаю и осознать. Со, почитанием, Firestarter.

Здравствуйте! Настоятельно советую вам оценить портал освщающий события Дом 2.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: