mix

Hard luck.

Posted on: 18.09.2008

Димитър Бербатов се присъедини към екипа на Манчестер Юнайтед и започнаха някои „кофти “ работи в отбора:

1. Първият мач на Бербатов с екипа на МЮ срещу Ливърпул завърши с загуба /1:2/. Отзивите за играта му -50:50 %. Бербатов получи контузия.

2. Първият мач на МЮ в Е група на шампионската лига срущу Виляреал завърши наравно /0:0/ като домакини. Бербатов не игра.

3. AIG-най голямата застрахователна компания в света, спонсора на МЮ, за малко не обяви фалит, след като цената на акциите и паднаха 20 пъти и беше силно декапитализирана. За да не се предизвика хаус на финансовия пазар, Федералния Резерв се принуди да приложи за трети път тази година, така наречения „bailout“ т.е да изкупи акциите на компанията, да отпусне двегодишен кредин на компанията в размер на 85 млрд. $ и започне раазпродажба на активите и.

Действително Harrd Luck, Manchester United !

P.S. Днес в СМИ най доброто заглавие: „Държавата Увисна“

Advertisements

5 Коментари to "Hard luck."

Само Бербатов ще да е виновен…

Абе,човек, аз не по-малко от теб съм почитател на Бербо. Той не е виновен, а кофти стечения на обстоятелствата съпътстват неговата мечта. Стискам му палци.

ебаси, как акциите на компания спадат 20 ПЪТИ ?!?!? не си мислех, че опитни финансисти могат да допуснат подобно нещо.

може би е нарочно предизвикано?

Знам, че е съвпадение, спокойно 🙂 Но пък мен снощният „хикс“ ме устройва.
Само преди няколко месеца четох една статия за основателя на AIG и колко просперираща компания била. Може и нарочно да предизвикано, колко му е…

longanlon, AIG още в края на 2007 година показа загуби от 5 млрд$, след три месеца нови загуби от 5,4 млрд $, а по късно нови 5 млрд $ от покриване загубите на дъщерни фирми. На 12.ІХ т.г., деня преди първия мач на Бербатов в МЮ, акциите и спаднаха на 40% от вече ниско ниво. Защо Lehman Brothers беше оставена да фалира, а към AIG беше приложено „bailout“? AIG има два пъти повече активи, а освен това е застраховала 400 млрд.$ кредити от други световни финансови институции и евентуалния и фалит би довел до страхотна финансова криза. В България са възможни някакви скрити игри, но там не. Ние веднага слагаме върху документите „Строго Секретно“ и далаверата си действа необезкоявана.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: