mix

Преводаческо бюро „Google“

Posted on: 06.08.2008

 

Google представи новата си услуга за превод на документи Google Translation Centеr, съобщава в блога Google Blogscope. Превода на текстовете ще се извършва от хора, които могат да бъдат както профисионални преводачи така и любители.

За сега Google Transllation Center e недостъпен. Сега в Google работи другата услуга-Google Translate. Тя превежда документите в автоматичен режим без участието на човек.

За работа с Google Translation Center e необходимо документа /текста/ на превода да се качи на сайта, да се посочи езика на превода и да се избере преводач от представения списък. Преводача получава всички достъпни инструменти на Google за оперативна работа над документа.

Всеки желаещ може да предложи своите услуги в качеството си на преводач. Превода на текста може да бъде както безплатен, така и платен. Системата работи с 40 езика. Качество на превода, Google не гарантира.

Освен това, в Google Translation Center ще ще има система за за търсене на преводи. Тя ще помогне да се избегнат случайте, когато един и същ документ да се превежда няколко пъти.

Advertisements
Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: