mix

Първа Младост.

Posted on: 31.07.2008

 К’во им стана на кметството на Младост? Е, не мога да не ги поздравя за действията им през м.юли т.г.

Първо – пътната настилка на нащата малка уличка /алея / беше основно ремонтирана, нещо което не беше се случвало от 30 години. Мога да добавя – качествено, тъй като имах възможност да наблюдавам ремонта и последователноста на технологичния процес.

Второ – за първи път от 30 години беше окосена тревата в междублоковото простронство. Екипът в нашия район беше от пет души турци от разградките села. Работяги. Идваха в 8 ам., в 8.30 започваха работа и с малки почивки караха да 1.30 рм. Възобновяваха работа в 16.00 поради правилото да се пази следобедна тишина та децата и пенсионерите да могат да ударят по един сън. Работеха до 18-19.00 часа. Вчера, друга група напръска тревните площи против кърлежи. Критика – да има екип, който с гребла да събира окосената трева, детските пясъчнищи да се напълнат с нов пясък а някои пейки натрошени от млади, среднощни пияници и наркомани да се отремонтират.

Трето – въпреки трусовете с боклука в центъра на София, нашия, този на улицата ни боклук, продължава да се събира редовно. Критика – сега през лятото много семейства извършват ремонти в апартаментите и се изхвърля едрогабаритен боклук- мебели, врати прозорци, мокети и други. Буклучарите трябва по често да пускат камиони за извозването му.

Това не е PR. Просто няколко хубави думи за хубави дела и дано продължат.

Advertisements

2 Коментари to "Първа Младост."

винаги съм смятал, че ако всеки просто си върши работата както трябва, без велики думи и геройства, просто съвестно и човешки, „ша са опрайм“ много по-бързо.

По времето на соцреализма имаше много лозунги и почини. Най ми харесваше и продължава да ми харесва русенския почин-Всеки да си гледа /върши / работата. Така, че съм напълно съгласен с теб.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: