mix

Въображаем финал на 08Европа.

Posted on: 27.06.2008

Снимката е взета от http://smi2.ru/chero/c27814/

Руските футболни фенове много са се надявали Русия да победи Испания и да играят на финала с Германия. Имало е и подготовка за този въображаем финал-поръчан е огромен плакат на Й.В.Сталин на стойност около 4000 евро и размери около 15 метра. Искали са да уязвят германците от загубата на WW ІІ. Испания обаче не позволи да видим този цирк.

Advertisements

3 Коментари to "Въображаем финал на 08Европа."

Жалко, много жалко. Щеше да падне голям джумбуш!

Да, страхотен „цирк“ е в XXI век да се издига плакат с лика на изрод, избил милиони и разбил още толкова на брой животи, при това от граждани на уж демократизирана и реформирана страна с претенции. Немците да издигнат тогава плакат на Хитлер? Да, ама не. Такова нещо няма да се случи, защото в единия случай говорим за комплексиран, примитивен, евразийски народец, а в другия за развито, отговорно, интелигентно, със самочувствие с покритие общество, каквото е немското – една от люлките на европейската култура.

Мястото на комуноидите, създали и възхвалявали култа към личността на Сталин, им го намери и отреди историята – на своето бунище. Само ние тук си говорим за „циркове“.

Това е вариант на плаката. Разправя се за световното 2010 г. Русия и Германия трябва да се срещнат и тогава действителния плакат вероятно ще бъди показан.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: