mix

Саркози в Великобритания.

Posted on: 01.04.2008

picture11.jpgКарла Бруни-Саркози ще се заеме с подобряване на външния вид на британците, съобщава вестник Guardian. Очерователната французойка от италиански произход, обяви Гордон Браун, че именно тя ще се заеме с разработката на комплексни мерки, които ще позволят на британците да изглеждат не по-лошо от жителите на континента. „Великобритания твърде дълго изпитваше комплекса за малоценност по отношение към своите съседи към Европа“, заяви Браун.

В течение на трите летни месеца жената на френския президент ще живее в Лондон, където ще се заеме със създаването на нова линия стилни дрехи. Карла Бруни-Саркози вече е обсъждала с собствениците на Marks & Spencer възможностите да се пусне нов бренд под марката M&S.

Освен с външния вид, французойката ще се заеме с корегиране на британския маниер. В часстност, тя планира да научи жителите на мъгливия Албион да съпровождат приемането на храна с пиене на червено вино. За да може привичката да влезе в “ кръвта и плътта “ на британците, Бруни -Саркози има намерение  да проведе семинари с родителите, за да научат своите деца да обядват с добро червено вино, започвайки от седем годишна възраст.

За повече подробности:http://www.guardian.co.uk/theguardian/2008/apr/01/7

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: