mix

Най-гледаното видео-2007 г.

Posted on: 30.12.2007

Battle of Kruger е най гледаното видео в YouTube през 2007 г. Kruger е парк за фото- видио сафари в ЮАР. Видиото е поместено в сайта преди 8 месеца и е видяна от над 22 милиона посетители с над 19 хиляди коментара. Помествам го, поради това, че няма пострадали лъвове, крокодили и биволи включително и малкото биволче, което за малко да бъде изядено.

Advertisements

3 Коментари to "Най-гледаното видео-2007 г."

Добрият край винаги е за предпочитане. Впечатли ме какво правят биволите. И сам възрастен бивол е голяма сила, а като ги видиш много, наобиколили царя на животните… Респектираща гледка.

Всъщност в Африка годишно има няколко пъти повече смъртни случаи на хора, причинени от кафърски биволи, отколкото от лъвове. Тия биволи са известни и с това, че нападат цели групи лъвове и избиват малките им, които не успеят да избягат.

Посещавал съм Танзания и Серенгети, та там съм виждал кафърски биволи. Един нашенец, от търговското, ни показа на VHS филм за посещението на Пенчо Кубадински. Уредено му е било да убие един бивол, та “ ловец №2 “ със снайпера и един куршум го повали на земята.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: