mix

Mixновини.

Posted on: 17.05.2007

1.На 19.5.2007 г. ВВС 2 стартирва нова програма „Seven Ages of Rock“. Проведена е анкета между 1000 любители на рока, които са дали следната класация на албумите:

  • Bruce Springsteen – Born In The USA
  • Dire Straits- Brothers In Arms
  • Nirvana – Nevermind
  • The Clash – London’s Calling
  • David Bowie – The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars
  • The Beatles – White Album
  • Black Sabbath – Paranoid
  • U2 – Achtung Baby
  • The Stone Roses – The Stone Roses
  • Led Zeppelin – Led Zeppelin IV

 2. Кипър и Малта са получили разрешение  да въведат Еврото. Ние, с тази инфлация ще чакаме доста време.

3. Inquirer съобщава, че вицепризидента на MS Бред Смит, който е и юриста на MS ще съди Linux и OpenOffice за нарушение на патентното право. Linux e нарушил 107 патента на MS а OpenOffice-45. Аз ползвам OpenOffice и смятах да премина на Ubuntu.

4. Бивщият министър на външните работи на Палестинската Автономия Махмуд- Аз-Захер, преди няколко месеца беше заявил,че Хамас има две задачи- да освободи Палестина и да установи световен халифат,така, че исляма да дойде до всеки дом.Исках да знам в колко дома исляма вече присъства, поне в Европа.Мюсюлманите в Европа са 53  млн./без Турция/. От тях 16 млн. живеят в ЕС. Разпределене по страни: Франция-5.5 млн; Германия-3.3 млн; Великобритания- 1.5 млн; България-1.1 млн. В Европа най-много мюсюлмани живеят в Русия-25 млн. Тези дани са от Института по мюсюлманските архиви в Зест -Германия. Цифрите ми се струват  достоверни, но ми изглежда невероятно -всемирен халифат и всички мъже и жени обрязани.

5. Преди 2-3 години се считаше , че вратовръзката като мъжки аксесоар е умряла. Но, някои престижни магазини в Париж ,като Лафаейет, смятат, че вратовръзката е боледувала и сега е в етап на оздравяване, бавно но сигурно. Така,че не си хвърляйте вратовръзките.

6. Дейвид Людвиг от щата Илинойс получил лиценз за носене на оръжие. Дейвид е само на 9 месеца- висок 69 см. и тегло 9 кг. Дядото му подарил пушка и тъй като в щата няма ограничения за възраста, детето получило лиценза.От това съобщение, най се чудя защо бебетата в Илинойс са така недохранени и ниски на ръст. А, моят внук, който кара 9-тия месец, тежи 10.7 кг. и е висок 77 см.  Предполагам, че и в мурафетите го превъзхождаме.

 

Advertisements

1 Response to "Mixновини."

Pearl Jam – „Ten“…. 😛

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: